Szolgáltatások

Fuvarozás és tehertaxi


Előfordul, hogy az áruház 1-2 héttel később szállítja ki a megrendelt termékeket. Ilyenkor érdemes a Cs-Trans-t választani, mert mi néhány napon belül kiszállítjuk a termékeket. Amennyiben Győr-Moson-Sopron megyén belül igényli a szolgáltatásunkat, úgy az ár fix.

fuvarozas-cs-trans-12

Lomtalanítás


Felújít vagy költözik, nem fér el a lakásában, házában és vesződség nélkül kíván megszabadúlni régi bútoraitól? Akkor Ön jó helyen jár! Az ország nagy részében a Cs-Trans vállalja a lomok elszállítását és leadását. Selejtezzen nyugodtan! NINCS mennyiség korlát! Kollégáink az Ön által megadott időpontban jelennek meg és szállítják el a leselejtezett ingóságait. A garancia, hogy nálunk csak megbízható, precíz és költséghatékony szolgáltatásban fog részesülni!

fuvarozás

Bútorszállítás


A bútorszállítás az Ország bármelyik területén elérhető, gyorsan megoldható és rövid idő alatt elvégezhető,ha tapasztalt kollégáink segítenek Önnek. Az Ön által vásárolt bútorokat felvesszük az üzletnél, majd egyenesen otthonába szállítjuk. Így Önre már csak a bútorok használata vár, és nem kell bajlódnia a logisztikával sem.

Korlátlan mennyiségben szállítjuk a bútorait. Legyen szó akár kisebb lakások vagy nagyobb családi házak, esetleg vállalkozások bútorainak elszállításáról, az általunk használatos teherautókkal a mennyiség sem jelent gondot.

Bútorait biztonságosan és stabilan rögzítjük, így garantáltan az eredeti állapotban kerülnek Önhöz. A sérülés- és karcolásmentes szállításról rutinos kollégáinkkal gondoskodunk.

fuvarozas-aruszallitas-tehertaxi-lomtalanitas-koltoztetes

Lakossági költöztetés


A lakossági költöztetés külön szakma és ez különösen igaz a költöztetésre és a bútorszálltásra. A költöztetés sok pakolással és cipekedéssel jár. A Cs-Trans fiatalos, korrekt, jó erőben lévő csapata a lehető legrövidebb idő alatt, a legnagyobb odafigyeléssel és hatékonysággal szállítja el ingóságait az egész Ország területén. Szolgáltatásunkért kizárólag a tényleges óradíjat számoljuk fel, rejtett költségek nélkül.

Céges költöztetés


Költöztető kollégáink könnyedén leveszik válláról a terhet, legyen szó egy íróasztal szállításáról, de akár egy teljes irodaház bebútorozásáról vagy átköltöztetéséről. Mindig törekszünk, hogy minden munkahely a lehető leghatékonyabban átkerüljön az új helyre; elsődleges célkitűzésünk, hogy a költöztetés lebonyolítása az iroda munkatársainak munkáját és ügyfélkörét a lehető legkevésbé zavarja meg. Vállalunk épületen belüli költöztetést, bútormozgatást, átrendezést, lomtalanítást.

koltoztetes-tehertaxi-lomtalanitas-fuvarozas
 

Cs-Trans - A távolság nem téma

Áraink


Költöztetés


Furgon/Sofőr: 6500Ft/óra (kiérkezéstől számítva)

Rakodó: 1500Ft/óra/rakodó (kiérkezéstől számítva)

Szállítási kilométer díj: 130Ft/ km

Bútorszállítás


Győr-Moson-Sopron megyén belül: 11.990Ft (háztól-házig)

Győr-Moson-Sopron megyén kívül: 14.990Ft (háztól-házig)

Rakodó Győr-Moson-Sopron megyén belül/kívül: fix 5000 Ft (ha szükséges)

Lomtalanítás


Győr-Moson-Sopron megyén belül : 10.990Ft

Győr-Moson-Sopron megyén kívül: 11.990Ft

Tehertaxi/fuvarozás


Győr-Moson-Sopron megyén belül: 11.990 Ft (háztól-házig)

Győr-Moson-Sopron megyén kívül: 14.990 (háztól-házig)

Rakodó: fix 5000 Ft (ha szükséges)

Hasznos információk a költözéshet


Hogyan zajlik a költöztetés a Cs-Trans-nál?

A sikeres megrendelést visszaigazoljuk és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetésére. A megbeszélt időpontban kollégáink pontosan megjelennek a helyszínen és jelzik a kapcsolattartásra megadott telefonszámon, hogy készen állnak a költöztetés megkezdésére.

Minden esetben az ügyfél foglal parkolóhelyet, amennyiben ez nem történt meg, megfelelő parkolóhelyet választunk ami a lehető legközelebb van a költöztetés helyszínéhez és elegendő helyet biztosít a biztonságos rakodáshoz.

Kollégáink ekkor bemennek a lakásba, felmérik a költöztetendő tárgyakat. Amennyiben külön kérés van, megbeszélik a sorrendet, egyéb esetben a rakodás és szállítás legideálisabb menetét veszik figyelembe. Ekkor rögzítik az időt és megkezdődik a költöztetés.

Amennyiben plusz szolgáltatást kért, munkatársaink megkezdik a dobozolást, illetve a bútorok szétszerelését és biztonságos becsomagolását. Ezek után megindul a felpakolás a teherautóra, amit kollégáink a lehető leghatékonyabb és leggyorsabban elvégeznek. Mikor a rakodás lezárul, áthajtunk a célállomásra a lehető legrövidebb útvonalon. Érkezés után megkezdődik a lepakolás.

Kollégáink pontosan abba a helyiségbe viszik a dobozokat és bútorokat, ahová Ön kéri és elhelyezik őket végleges helyükre. Amikor minden a helyén van, az órát lezárjuk és elvégezzük a végső elszámolást.

 

Fuvarozás, költöztetés, lomtalanítás és tehertaxi